Jogi információs füzet:
Hogyan írjon szakszerűen végrendeletet
avagy a magánvégrendelet írásának alapjairól

Lekerült a polcról 2022.09.01-jén!
Kérjen helyette jogi állásfoglalást!
Vissza a főoldalra>>

Egy haláleset a családban mindenkit megvisel. Ha az eseményt jogi vita is követi, az megnehezíti a méltóságteljes gyászidőszakot. A méltóságteljes gyászidőszak nyugalma érdekében fontos, hogy az örökléssel kapcsolatos kérdéseket még időben tisztázzuk. Egy szakszerű és igazságos végrendelettel elérhető, hogy a gyászt ne zavarja meg jogvita.
Szakszerű végrendeletírásról információs füzet

Hogyan írjon szakszerűen végrendeletet
avagy a magánvégrendelet írásának alapjairól szóló Jogi információs füzet

Átdolgozott, bővített kiadás

A tartalomból:

A Hogyan írjon szakszerűen végrendeletet
avagy a magánvégrendelet írásának alapjairól szóló Jogi információs füzet bevezetést nyújt a jogilag helytálló, érvényes és érvényesíthető végrendeletírásba.

Mi a végrendelet?
Mit kell tartalmazzon a végrendelet? Hogyan épül fel a végrendelet? Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a végrendelet írása előtt és alatt?
Mi a kizárás és mi a kitagadás?
Mikor lehet szükséges a végrendelet írása?
Milyen esetben jut a végrendeletben foglalt akarat érvényre?
Szükséges-e vagy érdemes-e végrendeletet írni?
Mikor tud a végrendeletbe írt akarat érvényre jutni?
Többek között ezekre is kap választ a füzetből, aminek a révén maga is megírhatja a végrendeletét, mindössze egy könyv áráért.
Az információs füzet nem sablon, hanem a nevének megfelelően tömény információ mennyiséget tartalmaz arról, hogy Hogyan írjon szakszerűen végrendeletet.

Rendelje meg most a következő űrlapon!

Mi az információs füzet és mi nem?

Az információs füzet írásbeli jogi tájékoztatásnak, jogi tanácsadásnak minősül a címében megadott témában, általános jelleggel. Az információs füzet célja, hogy a címében nevezett témában közérthetően adjon részletes jogi tartalmat, tájékoztatást, ismereteket a jogszabályok és esetlegesen a bírói döntések, bírói gyakorlat  alapján.
Az információs füzet nem könyv és nem helyettesíti, nem pótolja a konkrét jogi helyzet elemzésére szolgáló konzultációt, a konzultáción feltáruló jogi megoldási lehetőségek felvázolását.
Az információs füzet kizárólag elektronikus formában érhető el.

Az információs füzeteimet -- mivel én írom -- tilos bármely módon terjeszteni, másolni, többszörözni. Az információs füzetemből ha idézni szeretne, akkor kérje előtte az írásbeli hozzájárulásomat. Ha megsérti a fentiekben írt bármely tilalmat, akkor a jogsértés fennállása idejére (amíg a jogsértés tart) kötbért kell fizessen, méghozzá napi 15.000.-Ft összegben.

Hogyan juthat hozzá az információs füzethez?

Az alábbi űrlap segítségével vagy e-mailben kérje a Hogyan írjon szakszerűen végrendeletet
avagy a magánvégrendelet írásának alapjairól szóló Információs füzetet (továbbiakban: füzet), adja meg a számlázási nevét, címét és azt, hogy közvetlen banki átutalással vagy a SimplePay bankkártyás fizetési rendszerén keresztül teljesíti a vételár megfizetését. A megrendelést visszaigazoló e-mailben kapja meg azt, hogy hova fizesse meg a füzet árát 7.000.-Ft összeget. Ez egy könyv árával azonos, és lényegesen olcsóbb, mint a konzultáció. Amint megkaptam a füzet vételárát, a következő e-mailben küldöm a füzetet pdf formátumban a levelem mellékleteként.

A vásárlás ÁSZF-jét itt olvashatja el.

Az adatkezelési tájékoztatót itt érheti el.

Megrendelőlap: Hogyan írjon szakszerűen végrendeletet avagy a magánvégrendelet írásának alapjairól szóló Információs füzet


SimplePay

vagy hagyományos banki átutalás

A jelen honlapra minden jog fenntartva © Szekeresné Dr. Zsák Krisztina