Jogi információs füzet
Hogyan adjon okosan és megfontoltan pénzt kölcsön?
Lekerült a polcról 2022.09.01-jén!
Kérjen helyette jogi állásfoglalást!
Vissza a főoldalra>>

Gyakran merül fel a hétköznapokban olyan igény, amire pénz kell. A költségvetés azonban nem teszi lehetővé az azonnali vásárlást, ezért kölcsönt kell kérni. Kézenfekvő, hogy az ember elsődlegesen családtagoktól, barátoktól, ismerősöktől kér pénzt kölcsön. Igen ám, de sajnos jellemzően számos hibát ejtenek a kölcsön adás során, ami visszaüt. Mik azok a rendszeresen előforduló hibák, banánhéjak, amik hosszútávon jellemzően nemcsak bosszúságot okoznak, hanem jogvitákat szülnek? Ezekre mutat rá a jelen füzet és megválaszolja azt a kérdést is, hogy hogyan adjon okosan és megfontoltan pénzt kölcsön. A füzet ára töredéke a konzultáció díjának és online, gyorsan hozzáférhető. Olvassa, forgassa haszonnal!

Pénz kölcsön okosan és megfontoltan információs füzet

Hogyan adjon okosan és megfontoltan pénzt kölcsön? című Jogi információs füzet


A tartalomból:
A füzet választ ad arra, hogy mik a pénz-kölcsönszerződés gyakori buktatói, hibái és ezek mit jelentenek.
Összefoglaló ellenőrző listát kap arról, hogy mit kell átgondolni egy pénz-kölcsönszerződéshez és milyen kérdésekben kell megállapodnia a feleknek.
A füzet érthető betekintést nyújt a kölcsönszerződés törvényi szabályaiba.
Ha a füzetet végig olvassa és alkalmazza a benne foglalt hasznos jogi információkat, akkor okosan és megfontoltan tud majd pénz-kölcsönszerződést kötni egy másik magánszeméllyel.

Rendelje meg most a következő űrlapon!

Mi az információs füzet és mi nem?

Az információs füzet írásbeli jogi tájékoztatásnak, jogi tanácsadásnak minősül a címében megadott témában, általános jelleggel. Az információs füzet célja, hogy a címében nevezett témában közérthetően adjon részletes jogi tartalmat, tájékoztatást, ismereteket a jogszabályok és esetlegesen a bírói döntések, bírói gyakorlat  alapján.
Az információs füzet nem könyv és nem helyettesíti, nem pótolja a konkrét jogi helyzet elemzésére szolgáló konzultációt, a konzultáción feltáruló jogi megoldási lehetőségek felvázolását.
Az információs füzet kizárólag elektronikus formában érhető el.

Az információs füzeteimet -- mivel én írom -- tilos bármely módon terjeszteni, másolni, többszörözni. Az információs füzetemből ha idézni szeretne, akkor kérje előtte az írásbeli hozzájárulásomat. Ha megsérti a fentiekben írt bármely tilalmat, akkor a jogsértés fennállása idejére (amíg a jogsértés tart) kötbért kell fizessen, méghozzá napi 15.000.-Ft összegben.

Hogyan juthat hozzá az információs füzethez?

Az alábbi űrlap segítségével vagy e-mailben kérje a Hogyan adjon okosan és megfontoltan pénzt kölcsön?
című Információs füzetet (továbbiakban: füzet), adja meg a számlázási nevét, címét és azt, hogy közvetlen banki átutalással vagy a SimplePay bankkártyás fizetési rendszerén keresztül teljesíti a vételár megfizetését. A megrendelést visszaigazoló e-mailben kapja meg azt, hogy hova fizesse meg a füzet árát 6.500.-Ft összeget. Ez egy könyv árával azonos, és lényegesen olcsóbb, mint a konzultáció. Amint megkaptam a füzet vételárát, a következő e-mailben küldöm a füzetet pdf formátumban a levelem mellékleteként.

A vásárlás ÁSZF-jét itt olvashatja el.

Az adatkezelési tájékoztatót itt érheti el.

Megrendelőlap: Hogyan adjon okosan és megfontoltan pénzt kölcsön? című Információs füzet


SimplePay

vagy hagyományos banki átutalás

A jelen honlapra minden jog fenntartva © Szekeresné Dr. Zsák Krisztina