Jogi információs füzet
Vevőknek: Hogyan készüljön fel az ingatlan adásvételi szerződésre
Lekerült a polcról 2022.09.01-jén!
Kérjen helyette jogi állásfoglalást!
Vissza a főoldalra>>

Az ingatlan vásárlása nem olyan egyszerű, mint aminek első pillanatra hinné a vevő. Számos szempontot kell figyelembe venni és számos buktató merülhet fel. A felkészüléssel könnyebb lesz az ügylet. Ezt azzal az egyszerű példával lehet bemutatni, mint a bolti bevásárló lista. Bevásárló lista nélkül akár órákat is eltölthetsz a polc-sorok között, listával azonban gyorsabban végzel a vásárlással. Tehát, a felkészülés (mint a bevásárló lista) időt takarít meg és biztonságot nyújt a tényleges ügylet során.
A jelen információs füzet az ingatlan vásárláshoz ad segítséget, jogi információt, szempontokat, amivel az adásvételi szerződést magát meg lehet alapozni. Tegyen szert hasznos jogi ismeretekre mindössze egy általános könyv áráért!

Vevőknek: Hogyan készülj fel az ingatlan adásvételi szerződésre

Jogi információs füzet
Vevőknek: Hogyan készüljön fel az ingatlan adásvételi szerződésre

A tartalomból:
Az információs füzetből megismerheti, hogy mi is az ingatlan, hányféle ingatlan van és ezekre különböző szabályok vonatkoznak.
Megtudhatja, hogy
- mikre kell figyelni az adásvételi szerződéshez vezető úton.
- miért érdemes költségvetési tervet készíteni és ebben mi az amikkel alapvetően számolni kell.
- mikor forduljon ügyvédhez ingatlan adásvétellel kapcsolatban és miben tud segíteni, jogi támogatást adni az ügyvéd.
- Mi az a foglaló, mi az előleg és mi a kettő közti különbség?
Felhasznált joganyag - ez az információs füzet tartalmához használt jogszabályok jegyzéke (5 jogszabály lett felhasználva a füzet tartalmának megírásához)

Rendelje meg most! Kattintson ide és máris a megrendelő űrlaphoz érkezik. Ha kérdése van a megrendeléssel kapcsolatban olvassa el a "Hogyan juthat hozzá az információs füzethez?" című részt. Kattintson a címre és máris olvashatja.

Mi az információs füzet és mi nem?

Az információs füzet írásbeli jogi tájékoztatásnak, jogi tanácsadásnak minősül a címében megadott témában, általános jelleggel. Az információs füzet célja, hogy a címében nevezett témában közérthetően adjon részletes jogi tartalmat, tájékoztatást, ismereteket a jogszabályok és esetlegesen a bírói döntések, bírói gyakorlat  alapján.
Az információs füzet nem könyv és nem helyettesíti, nem pótolja a konkrét jogi helyzet elemzésére szolgáló konzultációt, a konzultáción feltáruló jogi megoldási lehetőségek felvázolását.
Az információs füzet kizárólag elektronikus formában érhető el.

Az információs füzeteimet -- mivel én írom -- tilos bármely módon terjeszteni, másolni, többszörözni. Az információs füzetemből ha idézni szeretne, akkor kérje előtte az írásbeli hozzájárulásomat. Ha megsérti a fentiekben írt bármely tilalmat, akkor a jogsértés fennállása idejére (amíg a jogsértés tart) kötbért kell fizessen, méghozzá napi 15.000.-Ft összegben.

Hogyan juthat hozzá az információs füzethez?

Az alábbi űrlap segítségével vagy e-mailben kérje a Vevőknek: Hogyan készüljön fel az ingatlan adásvételi szerződésre
című Információs füzetet (továbbiakban: füzet), adja meg a számlázási nevét, címét és azt, hogy közvetlen banki átutalással vagy a SimplePay bankkártyás fizetési rendszerén keresztül teljesíti a vételár megfizetését. A megrendelést visszaigazoló e-mailben kapja meg azt, hogy hova fizesse meg a füzet árát 5.000.-Ft összeget. Ez egy általános könyv árával azonos, és lényegesen olcsóbb, mint a konzultáció. Amint megkaptam a füzet vételárát, a következő e-mailben küldöm a füzetet pdf formátumban a levelem mellékleteként.

A vásárlás ÁSZF-jét itt olvashatja el.

Az adatkezelési tájékoztatót itt érheti el.

Megrendelőlap: Vevőknek: Hogyan készüljön fel az ingatlan adásvételi szerződésre Információs füzet


Ha már olvasta az Információs füzetek tartalmáról szóló leírásokat és úgy döntött, hogy egyszerre több füzetet is megvesz, akkor azt egyszerűvé tettem egy összefoglaló űrlappal, amit elérhet az alábbi gombra kattintva.

SimplePay

vagy hagyományos banki átutalás

A jelen honlapra minden jog fenntartva © Szekeresné Dr. Zsák Krisztina