A Jogi Információs füzetek aktuális kínálata

Válasszon az alábbi ízelítők alapján, hogy melyik füzet érdekli:

Ha nem talál megfelelő füzetet, helyette vegyen igénybe jogi állásfoglalást vagy online jogi konzultációt!

készlethiány
Miért kell a szakember által írt szerződés és ez milyen előnyökkel jár?
(Jogi információs füzet)

Ez a füzet egy FB vállalkozói csoportban meghirdetett szavazás eredményeként készült.
Ahhoz, hogy a felek mindig biztosan tudják, hogy mi van a szerződésben, írásba kell foglalni. Ez még kevés önmagában, ezeket be is kell tartani. Ha a szerződés csak ennyi lenne, akkor nem kellene hozzá szakember.
Miért kell a szakember a szerződés készítéséhez?


Jó honlap
Üzletviteli Ellenőrző Lista kivonat (bemutató célú) webshopok részére
(Jogi-üzletviteli információs füzet)

Ennek a füzetnek a célja az, hogy legyen lehetőség megismerni és megszeretni a Jogi Információs Füzeteket. Ezt a bemutató példányt ahhoz tudnám hasonlítani, mint az illatszereknél az 5ml vagy 10ml kiszerelésű tubusokat. Ezek szintén azt a célt szolgálják, hogy legyen lehetőség az adott illatszert kicsiben és alacsony áron kipróbálni és ha tetszik, irány a bolt a nagyobb kiszerelésért!
Ez a bemutató füzet külön kitér a termékeket és külön a szolgáltatásokat árusító webshopokra. Mindösszesen 7 oldal terjedelmű.


Jó honlap
Milyen a jó honlap üzletviteli és jogi szemmel? -- Hamarosan elkészül! Előjegyzést kérhet rá!
(Jogi információs füzet)

Egy vállalkozás életében napjainkban a honlap nélkülözhetetlen. No, de milyen feltételeknek kell megfelelnie ahhoz, hogy az jogilag és üzletvitelileg is helytálló legyen? Számos honlap szenved jórészt üzletviteli hibákban, amik egyrészt megkeserítik a vevői oldal szájízét, másrészt kevesebb bevételt produkálnak. Mik ezek a hibák, hiányosságok? Kiderül a készülő félben lévő jogi információs füzetből! Kérjen rá előjegyzést!


Előjegyzést kérek a következő jogi információs füzetre: Milyen a jó honlap üzletviteli és jogi szemmel?


Küldjön téma javaslatot a következő jogi információs füzethez!


Az Információs füzetek hírei és egyéb tudnivalók
hírek polc
Hírek polc
Hírek, információk és tájékoztatás az Információs füzetekkel kapcsolatban és a jogi állásfoglalásról

1./ 2022.09.01-jén már nem elérhetők, mert lekerültek a polcról a következő füzetek:
- Amit az ajándékozási szerződésről tudni kell!
- Vevőknek: Hogyan készüljön fel az ingatlan adásvételi szerződésre
- Hogyan írjon szakszerűen végrendeletet- Hogyan adjon okosan és megfontoltan pénzt kölcsön? (Magánszemélyek közötti pénz-kölcsönszerződés)
Helyettük ezekben a témákban is jogi állásfoglalást vagy online jogi konzultációt tud igényelni!

Hamarosan itt is elérhető a Jogi Állásfoglalás! Addig is, amíg kidolgozásra kerülnek az ehhez kapcsolódó Ászf és egyéb anyagok, addig kérjen jogi állásfoglalást egyedi ügyében az ugyvedaneten@gmail.com e-mail címen!

2022.07.31. napjával megszűnt a Mini Információs füzet. Ezt követően mini sorozat már nem fog készülni, nem lesz elérhető. A mini sorozat témáiban jogi állásfoglalást vagy jogi tanácsadást lehet igényelni.

Az Élettársi különvagyon és közös vagyon információs füzet lekerült a polcról. Élettársi vagyon kérdéseiben  egyedi díj ellenében lehet jogi állásfoglalást kérni vagy konzultációt lehet igénybe venni.
Mit kell tartalmazzon a jó lakásbérleti szerződés? (Magánszemélyek közötti szerződések esetén) és A vállalkozás indításához vezető út (jogi és üzletviteli kalauz) témában egyedi díj ellenében jogi állásfoglalást lehet kérni a fenti címekre kattintva.


A magánvégrendelet írásának alapjairól, Az élettársak kapcsolatáról és a Lakás tulajdonosként mik a jogaid és mik a kötelességeid? témában egyedi díj ellenében jogi állásfoglalást lehet kérni a fenti címekre kattintva.

A jelenleg (2021.10.05.) elérhető 5 db információs füzet október végéig kapható. Ezt követően A magánvégrendelet írásának alapjairól, Az élettársak kapcsolatáról és a Lakás tulajdonosként mik a jogaid és mik a kötelességeid? című Információs füzetek lekerülnek a polcról.

2./ Ha egyéni kérdései vannak és egyéni megoldást kér a szakterületembe tartozó konkrét jogi témában, akkor kérjen jogi állásfoglalást. Az állásfoglaláshoz először kérjen árajánlatot a következők megadásával: írja meg e-mailben a kérdéseit, a kérdéseihez tartozó helyzetét, az oda kapcsolódó körülményeket és ha vannak hozzá iratai azt is sorolja fel.

Információs füzet
Hamarosan

A további füzetek tekintetében még válogatok, hogy melyik legyen az a téma, amely biztosan érdekli az Olvasót, Látogatót. Remélem jól fogok választani. Ha valamely szakterületemhez tartozó témában szívesen olvasna információs füzetben, írja meg nekem és igyekszem elkészíteni.

Ha már elolvasta az Információs füzetek tartalmáról szóló leírásokat és úgy döntött, hogy egyszerre több füzetet is megvenne, akkor azt egyszerűvé tettem egy összefoglaló űrlappal, amit az alábbi gombra kattintva érhet el.

Mi az információs füzet és mi nem?

Az információs füzet írásbeli jogi tájékoztatásnak, jogi tanácsadásnak minősül a címében megadott témában, általános jelleggel. Az információs füzet célja, hogy a címében nevezett témában közérthetően adjon részletes jogi tartalmat, tájékoztatást, ismereteket a jogszabályok és esetlegesen a bírói döntések, bírói gyakorlat  alapján.
Az információs füzet nem könyv és nem helyettesíti, nem pótolja a konkrét jogi helyzet elemzésére szolgáló konzultációt, a konzultáción feltáruló jogi megoldási lehetőségek felvázolását.
Az információs füzet kizárólag elektronikus formában érhető el.

Az információs füzeteimet -- mivel én írom -- tilos bármely módon terjeszteni, másolni, többszörözni. Az információs füzetemből ha idézni szeretne, akkor kérje előtte az írásbeli hozzájárulásomat. Ha megsérti a fentiekben írt bármely tilalmat, akkor a jogsértés fennállása idejére (amíg a jogsértés tart) kötbért kell fizessen, méghozzá napi 15.000.-Ft összegben.

A vásárlás ÁSZF-jét itt éri el.
Az adatkezelési tájékoztatót itt éri el.

A jelen honlapra minden jog fenntartva © Szekeresné Dr. Zsák Krisztina