Jogi Információs Füzet


JIF Polc aktuális kínálat

Jogi Információs Füzetek aktuális kínálata

Jogi Információs Füzetek
kínálata

• Mi a Cégjegyzés és mit érdemes róla tudnod? 
Elsősorban ügyvezetőknek és cégvezetőknek hasznos.
Egyéni vállalkozóknak is érdemes tudni a Füzetben írt információkat, mivel a vállalkozásokkal kötött szerződéseknél ezen tudás hiányában nagy veszteség érheti őket.
Kattintson a Tovább olvasok! feliratú gombra és máris olvashatja a Füzet ismertetőjét és ott meg is rendelheti. Tovább olvasok! >>>

• Mivel segítek ügyvédként egy szerződés készítése során?
Ez ajándék tájékoztató füzet, mely a Jogi Információs Füzetekhez betekintésre szolgál. A Jogi Információs Füzet kidolgozottabb, rendelkezik tartalomjegyzékkel és olyan extrákkal amit ezen az oldalon részletesen leírtam már.
Ide kattintva nézheti meg ezt a Füzetet.>>>

Készül a Mi hiányzik Webshopodból, hogy több vásárlást nyerj és nagyobb bevételre tegyél szert? című Füzet

•  Hamarosan új Füzet is készül . . .
 

A Füzetek kínálata változó, ezeket a változásokat a Hírek polc rovatban lehet követni.  Megnézem a Hírek polcot >>

A vásárlás ÁSZF-jét itt éri el.
Az adatkezelési tájékoztatót itt éri el.

Ha tetszik ez vagy bármely másik honlapom és támogatni kívánja a munkámat, azt az alábbi gombra kattintva teheti meg. Előre is köszönöm.

Az Információs füzetek archívuma és hírei
hírek polc
Hírek polc
Hírek, információk és tájékoztatás a Jogi Információs Füzetekkel kapcsolatban és a jogi állásfoglalásról

1./
Némi szünet után újraindul a Jogi Információs Füzet. A szünet utáni első Füzet a Mi a Cégjegyzés és mit érdemes róla tudnod?

2024.03.31-én volt utoljára kapható a Jogi Információs Füzet. Az utolsó darabok ezek voltak:
• Amit az ajándékozási szerződésről tudni érdemes
• Mi az az üzleti tudás, amit ha a Webshopodban alkalmazol, akkor több bevételre teszel szert?
• Kik az élettársak? Kik a bejegyzett élettársak?

2023.05.12. napján lekerült a polcról a Miért kell a szakember által írt szerződés és ez milyen előnyökkel jár? című Jogi Információs Füzet. Ha érdeklik mit tud nyújtani a szakember, keressen bátran az ugyvedaneten@gmail.com e-mail címen.


2022.09.01-jén már nem elérhetők, mert lekerültek a polcról a következő füzetek:
- Amit az ajándékozási szerződésről tudni kell!
- Vevőknek: Hogyan készüljön fel az ingatlan adásvételi szerződésre
- Hogyan írjon szakszerűen végrendeletet
avagy a magánvégrendelet írásának alapjairól (Átdolgozott, bővített kiadás)
- Hogyan adjon okosan és megfontoltan pénzt kölcsön? (Magánszemélyek közötti pénz-kölcsönszerződés)
Helyettük ezekben a témákban is jogi állásfoglalást vagy online jogi konzultációt tud igényelni!

Hamarosan itt is elérhető a Jogi Állásfoglalás! Addig is, amíg kidolgozásra kerülnek az ehhez kapcsolódó Ászf és egyéb anyagok, addig kérjen jogi állásfoglalást egyedi ügyében az ugyvedaneten@gmail.com e-mail címen!

2022.07.31. napjával megszűnt a Mini Információs füzet. Ezt követően mini sorozat már nem fog készülni, nem lesz elérhető. A mini sorozat témáiban jogi állásfoglalást vagy jogi tanácsadást lehet igényelni.

Az Élettársi különvagyon és közös vagyon információs füzet lekerült a polcról. Élettársi vagyon kérdéseiben  egyedi díj ellenében lehet jogi állásfoglalást kérni vagy konzultációt lehet igénybe venni.
Mit kell tartalmazzon a jó lakásbérleti szerződés? (Magánszemélyek közötti szerződések esetén) és A vállalkozás indításához vezető út (jogi és üzletviteli kalauz) témában egyedi díj ellenében jogi állásfoglalást lehet kérni a fenti címekre kattintva.


A magánvégrendelet írásának alapjairól, Az élettársak kapcsolatáról és a Lakás tulajdonosként mik a jogaid és mik a kötelességeid? témában egyedi díj ellenében jogi állásfoglalást lehet kérni a fenti címekre kattintva.

A jelenleg (2021.10.05.) elérhető 5 db információs füzet október végéig kapható. Ezt követően A magánvégrendelet írásának alapjairól, Az élettársak kapcsolatáról és a Lakás tulajdonosként mik a jogaid és mik a kötelességeid? című Információs füzetek lekerülnek a polcról.

2./ Ha egyéni kérdései vannak és egyéni megoldást kér a szakterületembe tartozó konkrét jogi témában, akkor kérjen jogi állásfoglalást. Az állásfoglaláshoz először kérjen árajánlatot a következők megadásával: írja meg e-mailben a kérdéseit, a kérdéseihez tartozó helyzetét, az oda kapcsolódó körülményeket és ha vannak hozzá iratai azt is sorolja fel.

Mi az információs füzet és mi nem?

Az információs füzet írásbeli jogi tájékoztatásnak, jogi tanácsadásnak minősül a címében megadott témában, általános jelleggel. Az információs füzet célja, hogy a címében nevezett témában közérthetően adjon részletes jogi tartalmat, tájékoztatást, ismereteket a jogszabályok és esetlegesen a bírói döntések, bírói gyakorlat  alapján.
Az információs füzet nem könyv és nem helyettesíti, nem pótolja a konkrét jogi helyzet elemzésére szolgáló konzultációt, a konzultáción feltáruló jogi megoldási lehetőségek felvázolását.
Az információs füzet kizárólag elektronikus formában érhető el.

Az információs füzeteimet -- mivel én írom -- tilos bármely módon terjeszteni, másolni, többszörözni. Az információs füzetemből ha idézni szeretne, akkor kérje előtte az írásbeli hozzájárulásomat. Ha megsérti a fentiekben írt bármely tilalmat, akkor a jogsértés fennállása idejére (amíg a jogsértés tart) kötbért kell fizessen, méghozzá napi 15.000.-Ft összegben.

Offline Website Builder