Jogi információs füzet
Vevőknek: Hogyan készülj fel az ingatlan adásvételi szerződésre

Az ingatlan vásárlása nem olyan egyszerű, mint aminek első pillanatra hinné a vevő. Számos szempontot kell figyelembe venni és számos buktató merülhet fel. A felkészüléssel könnyebb lesz az ügylet. Ezt azzal az egyszerű példával lehet bemutatni, mint a bolti bevásárló lista. Bevásárló lista nélkül akár órákat is eltölthetsz a polc-sorok között, listával azonban gyorsabban végzel a vásárlással. Tehát, a felkészülés (mint a bevásárló lista) időt takarít meg és biztonságot nyújt a tényleges ügylet során.
A jelen információs füzet az ingatlan vásárláshoz ad segítséget, jogi információt, szempontokat, amivel az adásvételi szerződést magát meg lehet alapozni. Mindezt egy könyv áráért, ami töredéke egy személyes (online) konzultáció díjának.

Vevőknek: Hogyan készülj fel az ingatlan adásvételi szerződésre

A tartalomból:
Az információs füzetből megtudhatod, hogy mi is az ingatlan, hányféle ingatlan van és ezekre különböző szabályok vonatkoznak.
Megtudhatod, hogy
- mikre kell figyelni az adásvételi szerződéshez vezető úton.
- miért érdemes költségvetési tervet készíteni és ebben mi az amikkel alapvetően számolni kell.
- mikor fordulj ügyvédhez ingatlan adásvétellel kapcsolatban és miben tud segíteni, jogi támogatást adni az ügyvéd.
- Mi az a foglaló, mi az előleg és mi a kettő közti különbség?
Felhasznált joganyag - ez az információs füzet tartalmához használt jogszabályok jegyzéke (5 jogszabály lett felhasználva a füzet tartalmának megírásához)

Mi az információs füzet és mi nem?

Az információs füzet írásbeli jogi tájékoztatásnak, jogi tanácsadásnak minősül a címében megadott témában, általános jelleggel. Az információs füzet célja, hogy a címében nevezett témában közérthetően adjon részletes jogi tartalmat, tájékoztatást, ismereteket a jogszabályok és esetlegesen a bírói döntések, bírói gyakorlat  alapján.
Az információs füzet nem könyv és nem helyettesíti, nem pótolja a konkrét jogi helyzet elemzésére szolgáló konzultációt, a konzultáción feltáruló jogi megoldási lehetőségek felvázolását.
Az információs füzet kizárólag elektronikus formában érhető el.

Az információs füzeteimet -- mivel én írom -- tilos bármely módon terjeszteni, másolni, többszörözni. Az információs füzetemből ha idézni szeretnél, akkor kérd előtte az írásbeli hozzájárulásomat. Ha megsérted a fentiekben írt bármely tilalmat, akkor a jogsértés fennállása idejére (amíg a jogsértés tart) kötbért kell fizess, méghozzá napi 15.000.-Ft összegben.

Hogyan juthatsz hozzá az információs füzethez?

Az alábbi űrlap segítségével vagy e-mailben kérd a Vevőknek: Hogyan készülj fel az ingatlan adásvételi szerződésre
című Információs füzetet (továbbiakban: füzet), add meg a számlázási neved, címed és azt, hogy közvetlen banki átutalással vagy a SimplePay bankkártyás fizetési rendszerén keresztül teljesíted a vételár megfizetését. A megrendelésedet visszaigazoló e-mailben kapod meg azt, hogy hova fizesd meg a füzet árát 4.500.-Ft összeget. Ez egy könyv árával azonos, és lényegesen olcsóbb, mint a konzultáció. Amint megkaptam a füzet vételárát, a következő e-mailben küldöm a füzetet pdf formátumban a levelem mellékleteként.

A vásárlás ÁSZF-jét itt éred el.

Az adatkezelési tájékoztatót itt éred el.

Megrendelőlap: Vevőknek: Hogyan készülj fel az ingatlan adásvételi szerződésre Információs füzet


Ha már olvastad az Információs füzetek tartalmáról szóló leírásokat és úgy döntöttél, hogy egyszerre több füzetet is megvennél, akkor azt egyszerűvé tettem egy összefoglaló űrlappal, amit elérhetsz az alábbi gombra kattintva.

SimplePay

vagy hagyományos banki átutalás

A jelen honlapra minden jog fenntartva © Szekeresné Dr. Zsák Krisztina

Made with Mobirise