Szerezzen jogi információt otthona kényelméből!
Szekeresné Dr. Zsák Krisztina ügyvéd | a JIF (=jogi információs füzetek) megalkotója |
jogi-ügyvédi szolgáltatások - megoldások


Jogi Információs Füzet


Biztos információkat, megbízható és érthető válaszokat keres, amikhez online, gyorsan hozzájut?

Itt van erre a Jogi Információs Füzet! Ez egy jól körülírható és az Olvasóim számára hasznos kérdést mutat be, általános jelleggel, de részletesen, érthetően, szükség esetén példákkal, bírói gyakorlattal, útmutatóval.

VÁLASZTOK AZ AKTUÁLIS KÍNÁLATBÓL! >>

Melyik témában keres válaszokat?

Üzletviteli lista

Üzletviteli Ellenőrző Lista kivonat (bemutató célú) webshopok részére

2000.-Ft

Ez a jogi - üzletviteli információs füzet bemutató példány.
Ismerje meg ennek révén milyen is a JIF! Ez a bemutató füzet külön kitér a termékeket és külön a szolgáltatásokat árusító webshopokra. Mindösszesen 7 oldal terjedelmű.

Bérbeadó mire figyeljen lakásbérleti szerződésnél

Mire kell figyeljen a Bérbeadó, ha magánszeméllyel köt lakásbérleti szerződést?

7.000.-Ft

Mire figyeljen a lakás bemutatásakor? Mit kell beleírni és mit lehet beleírni a lakásbérleti szerződésbe? Többek között ezekre a kérdésre kap választ a jelen füzetből!

Szerződést szakemberrel

Miért kell a szakember által írt szerződés és ez milyen előnyökkel jár?

6.500.-Ft

Szeretne Ön is olyan megállapodást, ami érvényesíthető és biztonságot ad? Útvesztők helyett vegye igénybe a profi szerződés készítést!

Még készül

A következő JIF helye

Ha befolyásolni kívánja, hogy mi legyen a következő JIF, küldje meg e-mailben melyik téma érdekli!

Az e-mailt ide írja: ugyvedaneten@gmail.com

Egyszerre több JIF füzetet is megvenne? Kattintson az alábbi gombra és egy összefoglaló megrendelő lapon máris jelölheti melyik JIF-eket kéri.

Az Információs füzetek archívuma és hírei
hírek polc
Hírek polc
Hírek, információk és tájékoztatás az Információs füzetekkel kapcsolatban és a jogi állásfoglalásról

1./ 2022.09.01-jén már nem elérhetők, mert lekerültek a polcról a következő füzetek:
- Amit az ajándékozási szerződésről tudni kell!
- Vevőknek: Hogyan készüljön fel az ingatlan adásvételi szerződésre
- Hogyan írjon szakszerűen végrendeletet- Hogyan adjon okosan és megfontoltan pénzt kölcsön? (Magánszemélyek közötti pénz-kölcsönszerződés)
Helyettük ezekben a témákban is jogi állásfoglalást vagy online jogi konzultációt tud igényelni!

Hamarosan itt is elérhető a Jogi Állásfoglalás! Addig is, amíg kidolgozásra kerülnek az ehhez kapcsolódó Ászf és egyéb anyagok, addig kérjen jogi állásfoglalást egyedi ügyében az ugyvedaneten@gmail.com e-mail címen!

2022.07.31. napjával megszűnt a Mini Információs füzet. Ezt követően mini sorozat már nem fog készülni, nem lesz elérhető. A mini sorozat témáiban jogi állásfoglalást vagy jogi tanácsadást lehet igényelni.

Az Élettársi különvagyon és közös vagyon információs füzet lekerült a polcról. Élettársi vagyon kérdéseiben  egyedi díj ellenében lehet jogi állásfoglalást kérni vagy konzultációt lehet igénybe venni.
Mit kell tartalmazzon a jó lakásbérleti szerződés? (Magánszemélyek közötti szerződések esetén) és A vállalkozás indításához vezető út (jogi és üzletviteli kalauz) témában egyedi díj ellenében jogi állásfoglalást lehet kérni a fenti címekre kattintva.


A magánvégrendelet írásának alapjairól, Az élettársak kapcsolatáról és a Lakás tulajdonosként mik a jogaid és mik a kötelességeid? témában egyedi díj ellenében jogi állásfoglalást lehet kérni a fenti címekre kattintva.

A jelenleg (2021.10.05.) elérhető 5 db információs füzet október végéig kapható. Ezt követően A magánvégrendelet írásának alapjairól, Az élettársak kapcsolatáról és a Lakás tulajdonosként mik a jogaid és mik a kötelességeid? című Információs füzetek lekerülnek a polcról.

2./ Ha egyéni kérdései vannak és egyéni megoldást kér a szakterületembe tartozó konkrét jogi témában, akkor kérjen jogi állásfoglalást. Az állásfoglaláshoz először kérjen árajánlatot a következők megadásával: írja meg e-mailben a kérdéseit, a kérdéseihez tartozó helyzetét, az oda kapcsolódó körülményeket és ha vannak hozzá iratai azt is sorolja fel.

Mi az információs füzet és mi nem?

Az információs füzet írásbeli jogi tájékoztatásnak, jogi tanácsadásnak minősül a címében megadott témában, általános jelleggel. Az információs füzet célja, hogy a címében nevezett témában közérthetően adjon részletes jogi tartalmat, tájékoztatást, ismereteket a jogszabályok és esetlegesen a bírói döntések, bírói gyakorlat  alapján.
Az információs füzet nem könyv és nem helyettesíti, nem pótolja a konkrét jogi helyzet elemzésére szolgáló konzultációt, a konzultáción feltáruló jogi megoldási lehetőségek felvázolását.
Az információs füzet kizárólag elektronikus formában érhető el.

Az információs füzeteimet -- mivel én írom -- tilos bármely módon terjeszteni, másolni, többszörözni. Az információs füzetemből ha idézni szeretne, akkor kérje előtte az írásbeli hozzájárulásomat. Ha megsérti a fentiekben írt bármely tilalmat, akkor a jogsértés fennállása idejére (amíg a jogsértés tart) kötbért kell fizessen, méghozzá napi 15.000.-Ft összegben.

A vásárlás ÁSZF-jét itt éri el.
Az adatkezelési tájékoztatót itt éri el.

A jelen honlapra minden jog fenntartva © Szekeresné Dr. Zsák Krisztina